Skriv ut denne siden

NM fellesstart på Røyse

I helga arrangerte Ringeriket SK årets NM for junior og senior. Et solid arangement som tok sikkerhet og smittevern alvorlig, og etter helsedirektoratets retningslinjer. Takk for et godt gjennomført NM. Vi ønsker også og gratulerer alle våre ryttere med fine prestasjoner under helgas NM fellesstart.

Anne Dorthe vinner K-junior på en overbevisende måte. Hun spiller på sine sterkeste kort og overrasker sin sterkeste konkurrent Magdalene Lind fra Ringeriket SK. Hun støter fra henne i det lette terrenget halvveis ut på runde 3 av 5. Hun så seg aldri tilbake og vant med nesten 4 minutter.

En meget god innstas av juniorgutta våre også, Eirik, Peder og Anders. De to førstnevnte er med på å prege rittet gjennom hele dagen. Det ble kjørt hardt og felte skrelles ned for hver runde. Erik ender på en 4. plass og Peder ble nr. 7.

For menn senior stilte Håkon, Erik, Sondre og Bjørn Helge. Håkon gjør sitt livs løp og viser kanonform. Han får vist frem trøya vår i TV-ruta helt inn til finalen. Han ender på en 30. plass av 150 startende.