Org. nr.: 993 943 924 Kontonr.: 4230 06 57308 Vipps: #93873

Medlemskap koster kr 100,- pr. person.
Innmelding gjøres via link: https://medlemskap.nif.no/26884

For å løse lisens av et eller annet slag og/eller være stemmeberettiget på årsmøte MÅ man være medlem av en klubb knyttet til Norges Cykleforbund. Ingen lisenssøknader blir godkjent av oss før medlemskap er betalt.

Aktivitetsavgift

TypePris
Terreng/landevei 10-12 år kr 300,00
Terreng/landevei 13-16 år kr 500,00
Terreng/landevei JR kr 1 000,00
Terreng/landevei JR/SR Elite Egne betingelser

​Alle aktive ryttere i aldersgruppen 10-18 år + junior må betale aktivitetsavgift.​ Avgiften dekker lisens og påmeldingsavgifter til aktivritt. For Elite gjelder egne betingelser.

Klubbdrakt

Vi har for perioden 2021-2023 valgt BioRacer som samarbedspartner på drakter.drakt21

Utstyrsreglement:
Rytterne skal benytte konkurransedrakt, godkjent av laget og NCF.

emiTag tidtakerbrikke

På sykkel brukes ofte personlige emiTag brikker. Første gang du bruker brikken må du selv legge inn brikkenummeret på din profil hos EQtiming.

Antidoping

​Gauldal Sykleklubb et et sertifisert "Rent Idrettslag" og drives etter idrettens grunnverdier: Glede – Helse – Fellesskap - Ærlighet. Det er viktig for oss å markere vår motstand mot alle former for juks, inklusive doping.

AntidopingPolicy

Lisens

Kun medle​mmer av en sykkelklubb kan bestille helårslisens. Lisensen blir ikke godkjent før medlemskontingenten er betalt.

Politiattest

Om oss

Gauldal Sykleklubb ble stiftet i 1974 og holder til i Melhus, Trøndelag. Klubben har aktiviteter i grenene Terreng og Landevei. Vi har mosjonister, rekrutter og aktiver ryttere i aldersbestemte klasser (M/K 10-16), junior, senior og master.

Klubbhus

MB 300 tra MS 300 tra EVVS 300 tra  Dare BIORACER logo   GB 300 tra R1000 300 tra